Gewoonborstvoeding.nl de site voor moeders

Voedingsbh

Gewoonborstvoeding.nl is een bedrijf die allerlei handige producten aanbiedt voor (aanstaande) moeders. Op de site vind je de volgende producten:

  • (Elektrische borstkolven)
  • Borstvoedingskleding
  • Voedingsbh
  • Accessoires

Al deze kleding en accessoires vind je in deze webshop. De elektrische borstkolven zijn er in verschillende vormen en maten. Bij de borstkolven zit een handige drinkbeker waar de baby uit kan drinken. Er zijn veel verschillende soorten borstvoedingskledij. Denk aan een Voedingsbh, slaapbh, zwangerschapstop, buikbanden een een voedingshemd. Al deze producten kunnen gebruikt worden tijdens het geven van borstvoeding. Deze kleren zitten net als normale kleren alleen dan hebben ze een aantal extra mogelijkheden. Het is makkelijker om deze kleren uit te doen of gedeeltelijk uit te doen. De accessoires die verkocht worden moet je denken aan flessen, spenen en voedingsdoeken. Deze flessen zijn speciaal ontworpen, zodat ze niet lekken en wel tegen een stootje kunnen.  Door de grote voorraad is het mogelijk om de producten de volgende dag al te bezorgen. Mits je de producten voor half 11 besteld. 

borstkolf

Waarom kiezen voor borstvoeding

Het is wel zo verstandig om te kiezen voor borstvoeding, want deze manier van voeding is beter voor de baby en voor jezelf. Moedermelk bevat alle noodzakelijk voedingstoffen die een baby nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Dit komt omdat moedermelk precies is afgestemd op de voedingstoffen die een baby nodig heeft. Stop daarom niet te snel met het geven van borstvoeding Op de site van gewoonborstvoeding.nl vind je veel producten die je kunnen helpen.